Oldal kiválasztása

Silicon Valley Talk: Skálázható növekedés

2019. Május 22. 18.00 – Debrecen, Kassai út 129. 3. emelet
Magyarországon már beindult az üzleted és most célba vetted a nemzetközi piacot? Szerezz első kézből releváns tudást célod eléréséhez.
Fehér Gyula, a Ustream alapítója és az RTL Klub Cápák Között befektetője 1 órás előadásában elmondja, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy a Forint milliós bevételtől eljuss a Dollár milliósig.
A bevétel 100%-a jótékonysági célra megy. Részvételeddel a Debreceni Mentőalapítványt is támogatod.

Silicon Valley Talks by Innonic

A Silicon Valley Talks elindításakor az motivált minket, hogy egyrészt olyan előadókat hozzunk Debrecenbe, akik már építettek, vagy most építenek nemzetközileg is sikeres startupot. Az Academy Talkok szervezésekor tapasztaltuk, hogy van érdeklődés jó minőségű előadásokra. Ezért szervezünk egy új előadássorozatot Silicon Valley Talks címmel, ahova igazi nagyágyúkat, Szilícíum-völgyi tudást hívunk.

A minket körülvevő közösségek fontosak számunkra. Ezért a jegybevételből származó bevételt 100%-ban jótékony célra fordítjuk. Minden esemény előtt kiválasztunk egy helyi alapítványt, egyesületet, akik számára felajánljuk a befolyt összeget, ezzel is támogatva a helyi hősöket.

Skálázható növekedés

Fehér Gyula előadása

Fehér Gyula 2007-ben két amerikai társával megalapította a Ustreamet, amit 2016. januárjában eladtak az IBM-nek az eddigi legnagyobb magyar vonatkozású IT felvásárlási tranzakció keretében. Ha szeretnéd tudni, hogy mi kell ahhoz, hogy ilyen sztori legyen a Tiéd is, akkor egyedülálló lehetőséged nyitunk számodra.

Kérdezz & Felelek

Egy hagyományos előadást, akár videón is közvetíthetnénk, de mi hiszünk abban, hogy a legjobb ötletek egy beszélgetésből születnek. Kérdezz tehát bátran, mert cégépítés témában ritkán kérdezhetsz egy valódi startup gurutól vagy cápától.

Networking + sörözés

 

A jó üzletek és világmegváltó gondolatok legtöbb esetben egy kötetlen beszélgetésből indulnak. Mivel az eseményünket alapvetően támogató szándékkal szervezzük, ezért a beszélgetéshez kínálunk Share Sört (alkoholmentes is), azaz olyan innivalót, amely szintén jótékony célokra fordítja profitját.

Az előadó: Fehér Gyula

2007-ben két amerikai társával megalapította a Ustreamet, amelyen 2009-ben már Barack Obama beiktatását közvetítették, azóta is rengeteg híresség és világcég használta a platformot az évek során.

2016. januárjában eladták a Ustreamet az IBM-nek az eddigi legnagyobb magyar vonatkozású IT felvásárlási tranzakció keretében.

2019-ben elindította befektető társaival az Oktogon Ventures kockázati tőke alapot.

Díjak, elismerések:

  • 2014-ben Playboy Man of the Year, internetes innováció kategória
  • 2014-ben a Google, a Financial Times, a Visegrad Fund és a Respublica, Közép-Európa 100 legmeghatározóbb innovátora közé választott
  • 2016-ban az Év Informatikai Vállalkozója
  • 2018-ban az Év Fiatal Menedzsere

Fehér Gyula

Alapító, CTO: Ustream
General Partner: Oktogon Ventures

Nem tudod mire számíts?

Közvetlen és jó hangulatú előadásokat tartunk. 1 órás előadás és kérdés/válasz szekció majd beszélgetés. Az életben a jó dolgok nem bonyolultak.

Nem lesz ez most sem másképp. Nézz bele egy korábbi Innonic Academy Talk előadásba.

Jegyárak és regisztráció

Partnerek